fbpx

Partijen bekennen kleur

Het was al langer duidelijk dat het huidige stadsbestuur zijn plan om het Gravensteen te verminken over de verkiezingen heen wilde tillen. De voorbije twee jaar durfde het immers geen beslissing meer nemen, en duwde op de pauzeknop.

Het Laatste Nieuws had nu een stemtest, met onder meer een stelling die SOS Gravensteen bijzonder interesseert, en u ziet de antwoorden van de partijen hier:

bron: HLN.be

Alleen Groen en Voor Gent vinden dat hun plan kan doorgaan, al doen ze dat volgens deze test geen van beide volmondig. N-VA, Vlaams Belang, PVDA en Voor U, wijzen het plan voor de liftkoker e.d. radicaal af. Minder radicaal maar evengoed afwijzend is cd&v.

Het verheugt SOS Gravensteen dat de voorstanders blijkbaar alleen nog te vinden zijn bij het huidige stadsbestuur van liberalen, socialisten en groenen. Mede dankzij uw steun, zullen we ook in de komende legislatuur de strijd voortzetten.

Zondag gaan de Gentenaars naar het stemhokje, en dan zien we verder wel wat ons te doen staat.

Vorige

Nieuwjaarswens

  1. Greet de leenheer

    STOP MET HET VERMINKEN VAN HET GRAVFNSTEEN !

    • Geeroms Dirk

      De strijd om het Gravensteen te redden is verantwoord geweest . Het zou de stad inderdaad onwaardig zijn dit monument te verminken . De volharding heeft geholpen maar waakzaamheid blijft onze plicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 SOS Gravensteen