fbpx

Open brief aan schepen Watteeuw

Vandaag schreven wij een open brief aan Dhr. Watteeuw, schepen van onder andere: architectuurbeleid, stadsbouwmeester; stedenbouw, omgevingsvergunningen; bescherming van monumenten en stadsgezichten en van niet-wettelijk beschermde merkwaardige gebouwen, beheer over stadsmonumenten; …

Tot op heden mochten wij de schepen zijn stem – ondanks al zijn bevoegdheden – in het debat omtrent de plannen die de Stad heeft met het Gravensteen nog niet vernemen.

Wij hopen dan ook dat de schepen klare wijn schenkt omtrent zijn intenties. Wij hopen alvast dat ook hij het groen in de Kuip wil verdedigen.

Vorige

SOS Gravensteen krijgt positief advies van Vlaanderen: “Zonder paviljoen en mét lift, maar wel binnen kasteelmuren”

Volgende

Brief aan het schepencollege

 1. Kenninck

  Ik kan niet anders dan mij hierbij aansluiten!! Een prima argument om dit bouwsel niet toe te laten. Twee maten twee gewichten, deze spreuk is altijd zeer toepasselijk in de politiek. Raar dat Mr Watteeuw nog niets van zich heeft laten horen, hij is anders mondig genoeg!!

 2. Frank

  Te gek om los te lopen … net zoals hier in de Westhoek op dit tijdstip zie je niks anders dan een wildgroei van bedrijven en opslagplaatsen en er rondom immens veel m² beton rond gestort waar nog niet zolang geleden koeien graasden … hoe noemen ze dit ? Betonstop ?

 3. WASME

  Blijft politiek en belangenvermenging ..
  Al veel te lang ( in ’t algemeen ) : Watteeuw zijn dame, architecte in een groot bureau laat allerlei ongelofelijke constructies toe (UP KOT & C° (no harm intended) , etc..) …terwijl kleine kwaliteitsvolle projecten worden geweigerd dor Erfgoed (en C°)=>Stad Gent…)
  POLITIQUE POLITICIENNE…

 4. Willi Huyghe

  Andere woorden. Dezelfde natuurlijke bezorgdheid:

  https://www.dewereldmorgen.be/gravensteentje-in-mijn-schoen

 5. katty De Vleeschouwer

  Neutraal studiebureau kan het nog mogelijk zijn …. ??!!

  Ver gekomen dat de Gentenaars zo moeten smeken en vechten voor hun Gravensteen.
  Een volk die De Stad gedaante gaf, maar naar mijn gevoel te tolerant is geweest!
  Wie heeft deze mentaliteitswissel zien aankomen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 SOS Gravensteen