fbpx

We hebben nu zelfs een minister aan boord!

Beste sympathisant,

De wind staat gunstig voor ons, zeker na de persmededeling van minister Diependaele die de pauzeknop wil indrukken voor de snode plannen van het stadsbestuur. Wij hebben dus volgend bericht verstuurd naar de voltallige pers: “Na het persbericht van minister Diependaele, als gevolg van de heisa rond de plannen met het Gravensteen, nemen wij als actiegroep SOS Gravensteen vanzelfsprekend zijn uitgestoken hand naar alle betrokken partijen aan, en zien uit naar een ontmoeting.”

Het blijft intussen wel nodig om mensen te mobiliseren en hen aan te zetten de petitie te ondertekenen. Daarvoor rekenen wij op u.

De haven is nog niet bereikt, maar we zien de kustlijn al!

Alle dank, en volhouden!

Lees het persbericht van minister Diependaele hier: https://www.matthiasdiependaele.be/nieuws/minister-diependaele-wil-bemiddelen-over-gravensteen

Vorige

Open brief aan het Stadsbestuur van Gent

Volgende

Oud-directeur monumentenzorg (én rolstoelgebruiker) over plannen Gravensteen: “Absurd!”

  1. Eddy keerstock

    Ja heeft het stadsbestuur nog niets geleerd uit de vorige kronkels,zie schaapstal en op de korenmarkt met twee afschuwelijke pilaren. Als men zo begind dat ieder gistorische gebouw moet toegankelijk maken voor rolstoel gebruikers waar ik voor ben als het kan dan moet men een lift zetten in de sint niklaaskerk en sintbaafskatedraal dat ze dan ook zicht over gent kunnen zien ,men zou beter meer geld uitgeven aan meer groen in stad zodat de bevolking meer kan genieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 SOS Gravensteen